elko marine camci
elko marine
elko marine logo

Čamci - V-Power

ELKO Marine ponosno predstavlja još jedan čamac.
"V-POWER" kako mu samo ime kaže predstavlja spoj snažne konstrukcije "V" korita i izuzetno čvrstih materijala od kojih je izgrađen. Osnovne karakteristike i dimenzije čamca su:

- dužina 4,75 m
- širina 1,80 m
- dubina 0,50 m
- gaz 0.30 m
- težina 240 kg
- nosivost 685 kg

Odlične performanse "V-POWER" je pokazao kako na reci tako i na moru. Visoku ocenu plovnosti, stabilnosti i upravljivosti dali su svi oni koji su imali privilegiju da provozaju ovaj moćni gliser. Sa motorima od 30 – 50 HP "V-POWER" pokazuje sve svoje mogućnosti u različitim režimima vožnje. Tada je to pravo plovilo za sport i razonodu, namenjen egzibicionistima vedrog duha. Sa motorima manje snage i bez upravljačkog pulta "V-POWER" se pretvara u pravi ribarski čamac. Dva boksa u pramčanom delu i jedan veći boks u krmenom delu čamca dovoljni su da se smesti rezervoar za gorivo, sidro, pecaroški pribor i ostala oprema neophodna za boravak na vodi.

Poput BIG FOOT-a i ovaj čamac je prošao sva potrebna ispitivanja da bi se mogao pohvaliti GL (Germanisher Lloyd) sertifikatom.

Vaš ELKO tim

linija

Sajam nautike 2020 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

2 – 6. april 2020. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto ELKO Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati ELKO Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. ELKO Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
ELKOmarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 09.00 - 16.00
Utorak 09.00 - 16.00
Sreda 09.00 - 16.00
Četvrtak 09.00 - 16.00
Petak 09.00 - 16.00

Subota 09.00 - 14.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad