honda marine oprema
elko marine
elko marine logo

Oprema

honda oprema

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost i ugradnje poručene opreme.

VESLA
UPRAVLJAČKI PULT I STOLICA

Postoji mogućnost poručivanja upravljačkog pulta i stolice za Vaš čamac. U ponudi imamo dva modela:

Model restyling koji se već godinama ugrađuje na čamac Big Foot. Model ultimate koji se ugrađuje na Big Foot Ultimate. Osim vidljivih razlika u spoljašnjem izgledu novi model je dobio i nove funkcije. Ostavljena je mogućnost da se unutrašnji deo stolice pretvori u mini frižider.

linija

 

Lowrance sonari

 

U zadnjih 50 godina Lowrance je vodeći svetski brand u pomorskoj elektronici za tržište motornih čamaca. 1957 godine, Darrell Lowrance je osnovao kompaniju i istovremeno predstavio prvi portabilni instrument koji traži ribe za ribare u SAD-u.

To je ubrzo postala "čarobna kutija" za američke ribare, i promenila njihove metode. Od te revolucije za ribare, Lowrance je razvio impresivni niz soundera, iako vrlo naprednih ali isto tako i dostupnih i vrlo jednostavnih za upotrebu, koji su u kombinaciji sounder/GPS I GPS+WAAS ploterima sposobni prilagoditi se u više različitih tržišta.

Otprilike jedan milion Lowrance proizvoda se proda svake godina, uspeh koji je delom posledica širokog opsega asortimana proizvoda; Lowrance takođe nudi I GPS proizvode za avione, automobile, planinare...

Internet prezentacija:
https://www.lowrance.com

honda oprema
linija
honda oprema

 

Fusion muzika

 

Fusion je vodeći svetski proizvođač auto i marine audio opreme.

Oprema nudi poboljšanu hardware platformu i predstavlja uređaje napredne generacije i 40% su snažniji od bilo kojeg konkurentnog uređaja u ponudi. Nova marine stereo rešenja omogućavaju čistu audio reprodukciju i dinamiku u kojoj možete uživati uprkos zvukovima motora, vetra i ostalim zvukovima koji su tipični za plovidbu. Fusion donosi maksimum zabave u svim uslovima na moru, jezeru ili reci.

Internet prezentacija:
https://www.fusionentertainment.com

linija

Sajam nautike 2020 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

2 – 6. april 2020. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto ELKO Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati ELKO Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. ELKO Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
ELKOmarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 09.00 - 16.00
Utorak 09.00 - 16.00
Sreda 09.00 - 16.00
Četvrtak 09.00 - 16.00
Petak 09.00 - 16.00

Subota 09.00 - 14.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad