elko marine impleri za vanbrodskih motora
elko marine
elko marine logo

Prodaja delova za vanbrodske motore

Impeleri

Italijanski CEF je jedan od vodećih svetskih proizvođača impelera za vanbrodske i brodske motore. Od 2012. godine u ponudi naše firme se nalaze CEF impeleri, kada “ELKO” postaje zvanični distributer CEF-a za Srbiju.

Dugogodišnja tradicija oslonjena na visok kvalitet izrade i ekonomski prihvatljivu cenu uspešno odoleva svim konkurentima. S jedne strane se pojavljuju impeleri sumnjivog kvaliteta i nerealno niske cene, a sa druge strane su to originalni impeleri sa najčešće previsokom cenom. U takvoj situaciji CEF impeleri su logičan izbor!

Raspolažemo velikim lagerom impelera za razne tipove vanbrodskih i brodskih motora. U prilogu su dati katalozi impelera i motora u kojima se primenjuju. Svi impeleri su odmah dostupni.

Impeleri

 

impeleri

linija

Sajam nautike 2020 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

2 – 6. april 2020. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto ELKO Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati ELKO Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. ELKO Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
ELKOmarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 09.00 - 16.00
Utorak 09.00 - 16.00
Sreda 09.00 - 16.00
Četvrtak 09.00 - 16.00
Petak 09.00 - 16.00

Subota 09.00 - 14.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad