elko marine
elko marine logo

Bayliner Ciera 8 Sport

Bayliner Ciera 8 Sport - MODEL 2020

Uzmite koncept kompaktnog krstarenja, dodajte raspored sportskog broda sa otvorenom palubom i dobićete novi Bayliner Ciera 8 Sport. Najveća od naših kaputa serije kabina, Ciera 8 Sport dizajnirana je da zadovolji jednodnevne, ali i nautičare koji vole da prespavaju na svom plovilu. Uzdignuta kormilarna stanica broda omogućava jedinstveni ležaj u kabini u sredini, pored prednjeg ležaja kabine koji Ciera 8 Sport poseduje, omogućava noćenje ukupno četiri osobe. Prirodnog svetla ima u izobilju zahvaljujući dvostrukim krovnim prozorima i po jednom sa svake strane trupa. Tu je i posebna kabina sa odvojenim toaletom, tušem s toplom vodom i obilnim spremištem. Uz to dodajte konzolu spremnu za navigaciju sa reverzibilnim sedištem naslona, zgodnim stepeništem utisnutim u vrata kabine za pristup palubi, kao i mnoštvo drugih udobnosti i spremni ste da isplovite i odmarate.

 

Dodatne informacije
Dužina (m) 8.88 m
Gaz .99 m
Kapacitet goriva 246 l
Širina (m) 2.55 m
Masa plovila 2,900 kg
Max. broj osoba 8

Tehničke karakteristike i oprema

linija

nazad

linija

Sajam nautike 2020 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

2 – 6. april 2020. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto ELKO Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati ELKO Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. ELKO Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
ELKOmarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 09.00 - 16.00
Utorak 09.00 - 16.00
Sreda 09.00 - 16.00
Četvrtak 09.00 - 16.00
Petak 09.00 - 16.00

Subota 09.00 - 14.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad