elko marine
big foot logo

 

Čamac se izrađuje od poliestera i poseduje međunarodni CE sertifikat i GL (Germanisher Lloyd) sertifikat. Dobijanjem ovih sertifikata omogućena je prodaja našeg čamca u zemljama Evropske unije.

Osnovne karakteristike i dimenzije čamca su:

- dužina 5,65 m
- širina 1,40 m
- dubina 0,55 m
- gaz 0.05 m
- težina 200 kg
- nosivost 685 kg.

Najznačajnija promena je u krmenom delu čamca koji je proširen za 8 cm, a ravno korito je sada zamenjeno blago izraženim V koritom, što ovaj čamac svrstava u klasu plovila za rečni i priobalni morski saobraćaj. Ovim izmenama je postignuta veća stabilnost čamca, lakše ubrzanje i glisiranje. Zrcalo je predviđeno za motore sa dugom osovinom, ali se sa lakoćom može prepraviti za motore sa kratkom osovinom.

Konstruktivno rešenje krmenog dela čamca je takvo da zrcalo bez ikakvih problema podnosi motore do 50 HP. Izmene su vidljive na poklopcima prednjeg i zadnjeg boksa koji su prošireni. Takođe je otvoren i boks za sidro. Značajne izmene su se desile u duplom dnu koje je sada ojačano po principu „riblje kosti“, i stvara neraskidivu vezu palube i korita pri čemu je celokupna konstrukcija dodatno ojačana, a čamac osiguran pojavom vazdušnih komora. Povećana razlika nivoa palube i korita iskoriščena je za postavljanje izliva za vodu te kokpit dobija epitet samoprazneći.

Čamcem se može upravljati po klasičnom principu „na ručku“, ili pomoću komande instalirane na upravljački pult. U tom slučaju se dobijaju dva dodatna boksa u pultu i stolici.
Ako smo uspeli da zagolicamo Vašu znatiželju slobodno nas kontaktirajte. Uvek smo spremni za saradnju.

BIGFOOT CENOVNIK

linija

Big Foot Ultimate - standardna oprema

Big Foot Ultimate - sa dodatnom opremom

linija
linija

nazad

linija

Sajam nautike 2020 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

2 – 6. april 2020. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto ELKO Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati ELKO Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. ELKO Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
ELKOmarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 09.00 - 16.00
Utorak 09.00 - 16.00
Sreda 09.00 - 16.00
Četvrtak 09.00 - 16.00
Petak 09.00 - 16.00

Subota 09.00 - 14.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad